28 / 04 / 2024

Tez Tur, PR Club Otellerini hizmete sundu!

Tez Tur, PR Club Otellerini hizmete sundu!

Tez Tur, Amara otellerinden sonra şimdi de PR Club Otellerini hizmete sundu



Rusya'dan en fazla turist getiren Türk Tur operatörlerinden Tez Tur'un Genel Müdür Yardımcısı Vural Karasu, Tez Tur'un otelcilikte de büyüdüğünü, Amara otellerinden sonra şimdi de PR Club Otellerini hizmete sunduklarını söyledi.

Vural Karasu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tez Tur'un hizmete soktuğu Amara otellerinin üst sınıf müşterilere hizmet ettiğini ve verdiği hizmet ile her yıl çeşitli kuruluşlardan ödüller aldığını ifade eden Karasu, şimdi de daha alt sınıfa hizmet edecek PR (Palmariva) Club otellerini faaliyete geçirdiklerini anlattı.

Amara otellerinin toplam yatak kapasitesinin 4 bin olduğuna işaret eden Karasu, PR Club otellerinde ise 2 bin 500 yatak kapasitesi bulunduğunu kaydetti.

Her iki oteldeki yatak kapasitesinin 6 bin 500'e ulaştığına işaret eden Karasu, 2 adet 5 yıldızlı PR Club otelinin Kemer'de, 2 adet 4 yıldızlı PR Club otellerinin ise Tekirova'da bulunduğunu bildirdi.

Karasu, Amara otellerini daha da büyütmeyi amaçladıklarını ve Ege'de yeni Amara otelleri açmayı hedeflediklerini söyledi.

-14 ÜLKEDEN TURİST GELİYOR-
Vural Karasu, Tez Tur ve bağlı Eray Tur vasıtasıyla, başta Rusya ve Ukrayna olmak üzere 14 ülkeden Türkiye'ye turist getirdiklerini dile getirerek, şöyle konuştu:
"Getirdiğimiz turistlerin büyük bölümü Antalya yöresine geliyor ancak Ege bölgesine ve İstanbul'a da operasyonlarımız yoğunlaşıyor. Ege Bölgesinde üç havaalanına turist getiren tek tur operatörüyüz. Tez Tur olarak geçen yıl Türkiye'ye 14 ülkeden 750 bin turist getirdik. Bu rakamı dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen yakaladık. Bu yıl hedefimiz 1 milyon 50 bin, 2011 yılı hedefimiz ise 1.5 milyon turist. Hedeflerimize bir bir ulaşıyoruz."

-"HER YIL YÜZDE 40 BÜYÜYORUZ"-
"Tez Tur olarak her yıl yüzde 40 oranında büyüyoruz" diyen Karasu, sadece geçen yıl yaşanan ekonomik kriz nedeniyle büyümenin durduğunu ancak bu yıldan itibaren yeniden her yıl yüzde 40 oranında büyüme hedeflerini gerçekleştireceklerini bildirdi.

Tez Tur'un sadece Türkiye'ye değil çok sayıda ülkeye turist götürdüğünü ifade eden Karasu, sözlerini şöyle tamamladı:  "Tez Tur olarak sadece Türkiye'ye değil, başta Mısır olmak üzere Yunanistan, İspanya, Avusturya, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Maldivler, Sri Lanka, Tayland ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne de turist götürüyoruz. Özellikle Mısır destinasyonu son yıllarda çok büyüdü. 12 ay turizm yapılabilir hale geldi. Bu yıl Rusya ve Ukrayna'dan 1 milyon turisti Mısır'a götürmeyi hedefliyoruz."
AA


Geri Dön