29 / 04 / 2024

Simit Sarayı Belçika şubesini hizmete sundu!

Simit Sarayı Belçika şubesini hizmete sundu!

Anadolu lezzetlerini yurt dışı mağazalarıyla lezzet tutkunları ile buluşturan Simit Sarayı, Hollanda, Almanya, Kıbrıs, Mısır, Suudi Arabistan ’ın ardından Belçika mağazasını da hizmete sundu.




Simit Sarayı’nın Belçika’daki ilk mağazası, başkent Brüksel'den sonra ülkenin ikinci büyük şehri olan, Dünya'nın dördüncü, Avrupa'nın ikinci büyük limanına sahip Anvers’in başkenti Antwerpen’de açıldı. Haftanın yedi günü 08:00-22:00 saatleri arası hizmet verecek olan Simit Sarayı Antwerpen, atıştırmalık, doyumluk ve keyiflik geleneksel lezzetlerinin yanı sıra ızgara çeşitleri ile de Belçikalıların vazgeçilmez mekanlarından biri olmaya aday.


Yurt dışında Anadolu lezzetlerine gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Kavukcu, “Yurt içi ve yurtdışındaki mağazalarımızda 4.500 çalışanımız ile her gün 450 binden fazla misafir ağırlıyoruz. Yılın ikinci yarısında 24 adet yurt içinde; Almanya, Hollanda, Yunanistan, Belçika ve Mısır’da olmak üzere 21 adet de yurtdışında mağaza açılışları gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 2013 yılı sonunda kadar 280 mağazaya ve 2016 yılında ise 550 mağazaya ulaşmak” dedi.  


Hürses Gazetesi


Geri Dön