29 / 04 / 2024

The Barista Express Impress Sage SES876 kahve makinesi kaç TL? İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

The Barista Express Impress Sage SES876 kahve makinesi kaç TL? İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Sage Barista Express serisinin en yenisi olan The Barista Express Impress Sage SES876 kahve makinesinin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Yüzlerce senelik geçmişi, damakta bıraktığı eşsiz lezzeti ve tutkunu olanların vazgeçemediği aromatik tat notalarıyla kahve, hayatın en elegan alışkanlıkları arasında bulunuyor. Kahvenin lezzetine lezzet, keyfine keyif katma görevi ise yeni nesil makinelere düşüyor. Sage Barista Express serisinin en yenisi olan The Barista Express Impress Sage SES876 ile kahve deneyimini profesyonel seviyelere çıkarıyor.

Sage Barista Express serisinin en yenisi olan The Barista Express Impress Sage SES876, bir dakikadan kısa bir zamanda üçüncü nesil kahveler hazırlamak için yardımcı ediyor. Öğütme işlemlerini kolaylaştıran bu yeni seri, mükemmel dozu yakalamaya ve hassas sıkıştırmayı elde etmeyi da sağlıyor. Doğru dozda taze çekilmiş kahve çekirdeği kullanmak, hassas sıcaklık kontrolü ve optimum su basıncı elde etmek için geliştirilen Sage SES876 aynı zamanda Latte Art yapmak için gerekli olan mikro köpüğü oluşturmayı sağlıyor. Üstüne üstlük kafelerdeki profesyonel kahve makinelerinde uygulanan “4 aşamalı kilit formülünü” de tek bir tuşta birleştiriyor.

Doz kontrollü öğütme ile tam kıvamında kahveler yapabilirsiniz!

Doz kontrollü entegre konik freze öğütücü, ihtiyaç durumuna göre doğru miktarı vererek maksimum lezzeti garanti ediyor. Ayarlanabilir öğütme derecesi ve dozu, kişinin kendi damak zevkine göre özelleştirme olanağı sunuyor. Doz, son öğütmeye göre otomatik olarak ayarlanıyor ve bir sonraki kullanıma hazır duruma getiriliyor. Profesyonel kahve lezzetini ev konforuna taşıyan Sage SES876’da bulunan hassas 10 kg’lık basınç ve 7 derece profesyonel barista stili çevirme yöntemi ise sıkıştırma işlemi sayesinde cilalanmış yani temiz ve pürüzsüz bir kahve yüzeyi elde etmeyi kolaylaştırıyor. Hassas ölçümü, sonraki dozu otomatik olarak ayarlarken gösterge, doğru seviyeye ne zaman ulaşıldığını göstererek bir sonraki kullanımda ayarı otomatik olarak hatırlıyor. Geriye yalnızca benzersiz kıvamda bir kahve içmek kalıyor.

Zengin tatlara sahip kahveler hazırlayın

Gerçek bir barista lezzetinde kahve hazırlamak isteyenler için kusursuz özellikleri birleştiren yeni seride, 18 gram taze çekilmiş kahve çekirdeği, profesyonel stilde 54 mm paslanmaz çelik porta filtreden geçerek fincana geliyor. Bu sayede zengin tatlara sahip kahve kısa zamanda hazır hale geliyor. Mükemmel dengelenmiş tatlar için suyu tam olarak doğru sıcaklıkta (93 ºC) veren seri, güçlü buhar basıncıyla da ipeksi, kadifemsi mikro köpüğün keyfini kullanıcılarına sunuyor.  15 bar İtalyan stili pompası ise bir dakikadan daha az bir zamanda taze çekirdekten espresso içmenin ipuçlarını veriyor.

 


Geri Dön