29 / 04 / 2024

The First Çankaya adres bilgileri!

The First Çankaya adres bilgileri!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: The First Residence

The First Residence projesi Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. The First Çankaya adres bilgilerine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...



The First Residence Başkent Ankara'da yükseliyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan The First Çankaya'da toplam 479 adet rezidans ve 26 adet ticari ünite yer alıyor.


The First Çankaya adres bilgilerine geçmeden önce projede yer alan konut tiplerinden bahsedelim. 


Sinpaş GYO The First Residence projesinde konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri  1+1 konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 60 metrekaer arasında, 2 oda 1 salon konutların büyüklükleri 80 metrekare ile  110 metrekare arasında ve 3 oda 1 salon konutların büyüklükleri 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 



Çankaya The First Residence projesinin sosyal olanakları arasında pilates stüdyoları, sauna, kapalı otopark, concierge, fitness merkezi ve yüzme havuzu gibi sosyal aktivite alanları mevcut.


Sinpaş The First fiyatlarını The First Çankaya satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. The First Çankaya adres bilgileri kapsamında Uğur Mumcu Caddesi üzerinde inşa ediliyor diyebiliriz. 


The First Çankaya adres bilgileri: Uğur Mumcu Caddesi No:62  Çankaya - Ankara


The First Çankaya satış ofisi: ,


Telefon: 444 1 440

Web adresi: www.thefirstcankaya.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön