15 / 05 / 2024

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 



Aremas Gayrimenkul ve Unique Property Group imzasıyla hayata geçirilen The Gladstone projesi ile mükemmel konumuyla çarpıcı konut ve şehir evi seçenekleri sunuluyor. 

Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 4 şehir evi ve 50 aydınlık konutların 16’sı tekerlekli sandalye kullananlar ve hareket kabiliyeti sınırlı kişiler için uygun şekilde dizayn edildi. 

Projede yer alan konutların büyüklükleri 54 metrekareden başlıyor. Dairelerde balkonlar ya da minik teraslar bulunuyor. 

The Gladstone nun İstanbul lansmanı 20 Haziran da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi, U şeklinde tasarlandı ve 2 farklı bulvarı görecek şekilde hayata geçirildi. Projedeki konutlar, her biri özel bir girişe sahip olan  Dollis Hill Bulvarı’ndaki Glynne House ve Gladstone Park Gardens’taki Oak House olmak üzere iki farklı bölümde yer alıyor. 

Projenin eski tarzdaki modern teknoloji ile tasarlanan tuğla cepheleri, kültürel dokuyu tamamlıyor ve şehir ile bütünleşiyor. Özel giriş lobileri ve asansörleri ile herbir bölümün modern ortak alanları bulunuyor. Projede yıllık yüzde 7 kira getirisi imkanı bulunuyor. 

The Gladstone projesi Edgware Road üzerinde yükseliyor Brent Cross West 'teki Thameslink istasyonuna 9 dakika mesafede yer alıyor. 

The Gladstone nun İstanbul lansmanı 20 Haziran da: Satışlar başladı! Yeni proje!

THE GLADSTONE HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ 

The Gladstone projesinde yer alan konutların fiyatları birçok kritere göre değişiklik gösteriyor. Örnek fiyat listesi şu şekilde: 

54 metrekare 1+1: 440 bin pound 
70 metrekare 2+1: 570 bin pound 

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

Ala Saklıbahçe yarısı peşin 12 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!


Geri Dön