28 / 04 / 2024

The Mandarins Limited Acıbadem projesinde ön talep başladı!

The Mandarins Limited Acıbadem projesinde ön talep başladı!

İstanbul'a hakim eşsiz lokasyonu ve detaylarda fark yaratan özel tasarımıyla yıldız projeler arasında yer alan The Mandarins Limited Acıbadem için ön talep alımları başladı.



İstanbul'u üst düzey konforla yaşamak isteyenler için tasarlanan The Mandarins Limited Acıbadem, Acıbadem'de yer alan çok özel lokasyonu, kapanmayan manzarası ve detaylarda farklılaşan benzersiz iç mimari özellikleri ile yenilikçi bir yaşam tarzını hayata geçiriyor. SELKA NSK İNŞAAT tarafından hayata geçirilen The Mandarins Limited Acıbadem için ön talep alımları başladı. Ön talep başvurusu yapanlar, The Mandarins Limited Acıbadem'in örnek dairesini ziyaret etme imkanına da sahip oluyor.


The Mandarins Limited Acıbadem projesinde ön talep başladı!


Detayların ve özel hizmetlerin yıldız projesi

Tasarım değeri yüksek bir proje olan The Mandarins, özgün mimari tasarımıyla yaşam konforunu zirveye taşıyor. Çağdaş teknolojilerle hayatı kolaylaştıran ve rezidans standartlarının ötesinde özel hizmetleriyle yapı sektörüne yenilikçi bir vizyon kazandıran The Mandarins Limited Acıbadem, ısıtmalı açık ve kapalı yüzme havuzundan ekstra ses yalıtımlı duvarlara, elektrikli araç şarj ünitesinden fark yaratan concierge hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede çağın mimari anlayışını yenilikçi boyutlarıyla konut sahiplerinin hizmetine sunuyor. 


The Mandarins Limited Acıbadem daireleri 425 bin TL'den başlıyor. Proje tamamlandığında yaşam konforunda ve detaylarda hayatı zenginleştiren benzeri olmayan bir model hayata geçirilecek. 1+1'den 5+1 dublekse uzanan daire seçeneklerinin yer aldığı The Mandarins Limited Acıbadem, tarihi Salı Pazarı'nın yanıbaşındaki özel konumu ve toplu taşıma dahil tüm ulaşım ağlarının kesişme noktasında olmasıyla kentin her noktasına rahat ulaşım açısından büyük kolaylık da sağlıyor.


The Mandarins Limited Acıbadem projesinde ön talep başladı!


SELKA NSK İNŞAAT - SELKA NSK İNŞAAT, yapı ve sanayi sektörlerinde uzun yılların deneyimine sahip Mert KAYA, Sinan ÖZEÇOĞLU ve Bülent SELİMOĞLU ortaklığında kuruldu. Kent  kültürüne uyumlu, insan odaklı mimariyi temel alan SELKA NSK, değişen yaşam koşulları ve farklılaşan talepler doğrultusunda yaşam kalitesini artıran ve çevresine değer yaratan projeleri hayat geçirmeyi hedeflemektedir. Modern bir yaşam merkezinden beklenen tüm özellikleri eksiksiz hayata geçirirken detaylarda farklılaşan SELKA NSK, birinci sınıf malzeme, işçilik ve özgün mimari tasarımla yaşam konforunu ileriye taşımakta, çağdaş teknolojilerle doğru çözümler geliştirerek ev keyfini zirveye taşımaktadır. SELKA NSK, proje geliştirmeye özel lokasyon seçimiyle başlamakta, farklı yaşam tarzlarının tercih ettiği özellikleri bire bir hayata geçirmekte ve projenin her aşamasında detaylarda yaşam konforunu öne çıkarmaktadır. Proje tamamlandığında ise yaşam merkezinde hayatı her bakımdan kolaylaştıran özel hizmetlerle benzeri olmayan bir modeli kullanıma sunan SELKA NSK, inşaat sektörüne yenilikçi bir vizyon kazandırmaktadır.   


Web: http://www.selkansk.com/



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

İstanbul'un kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de bir proje daha satış aşamasına geldi. Selka-NSK, 'The Mandarins Limited Acıbadem' adını verdikleri proje için ön talep toplamaya başladı. Projede daireler 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1'den 5+1 dublekse uzanan daire seçenekleri yer alıyor. Selka-NSK, ruhsatı kısa süre önce almıştı. 


Vatan 


Haber Bugün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

İstanbul'un yeni projeleri arasında yer alan The Mandarins Limited Acıbadem'de, ön talep toplama süreci devam ediyor. Selka NSK İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, tarihi Salı Pazarının yanında yer alıyor. Proje için ön talep başvurusu yapanlar, örnek daireyi ziyaret etme imkanına da sahip oluyor. 425 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan projede 1+1'den 5+1 dublekse kadar farklı tiplerde daireler bulunuyor. 

Bugün


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;

Selka NSK inşaat tarafından hayata geçirilen The Mandarins Limited Acıbadem için ön talep alımları devam ediyor. Ön talep başvurusu yapanlar, The Mandarins Limited Acıbadem'in örnek dairesini ziyaret etme imkanına da sahip oluyor. Fiyatları 425 bin liradan başlayan proje 1+1'den 5+1 dublekse uzanan daire seçeneklerine sahip. 

Ekonomist

Geri Dön