05 / 05 / 2024

The Superior Suites 50 bin liraya varan kira getirisiyle 24 ay vade 0 faiz fırsatıyla!

The Superior Suites 50 bin liraya varan kira getirisiyle 24 ay vade 0 faiz fırsatıyla!

Ege Yapı imzasıyla mart ayında teslim edilecek The Superior Suites'te 24 ay vade 0 faiz fırsatı sunarken 50 bin liraya kadar garanti kira getirisi sağlıyor. İşte detaylar…



‘Ya otur ya da kirada ver’ mottosu ile var olan söz konusu proje, yatırımcısına aylık 30 bin lira ya da 50 bin lira kira getirisi sağlıyor. 120 suit daireden oluşan proje, iki bloktan inşa ediliyor. Bu iki bloğun biri 4 kat biri 10 kat şeklinde inşa edilecek. 5 yıldızlı otel konsepti ve konforu sunan projede daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde.

Satın alan kişinin isteğine bırakılan seçenekler ise şu şekilde. Projede ya kendiniz oturabiliyorsunuz ya da Ege Yapı satın altığınız daireyi kiraya veriyor. Eğer satın aldığınız daire kiralanmaz ise bu durumda havuzda biriken paradan size kira bedeli geliyor. Verilecek kirada ise yüzde 25 Ege Yapı’nın olurken geriye kalan yüzde 75 ise ev sahibinin oluyor.

Ege Yapı, satın aldığını bu projede size bir fırsat daha sunuyor. Konuta kısa süreli misafir de getirme seçeneğini de sunan Ege Yapı, bu süreçte sadece kalınan süre boyunca aidat alıyor. Kiracıya vermiş olduğunuz daireyi istediğiniz zaman bu kararınızdan vazgeçip kendiniz de kalabilirsiniz.

The Superior Suites 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

The Superior Suites'te; tamamı balkonlu, özel mobilya tasarımlı, full eşyalı süitler bulunuyor. Proje içerisinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor.

1+1 dairelerin fiyatları 5 milyon 250 bin lirayken, 2+1 dairelerin fiyatları ise 11 milyon liradan oluşuyor.

web: http://www.egeyapi.com/the-superior-suites


Geri Dön