11 / 05 / 2024

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...



The Verdean 2. Etap projesinde, 91’i 1 oda 1 salon ve 37’si de 2 oda 1 salon olmak üzere toplamda 170 konut bulunuyor. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; The Verdean 2. Etap için 7 Ekim Cuma günü İstanbul'da gerçekleştirilen lansmanda Knight Frank Yönetici Ortağı Emma Fletcher Brewer açıklamalarda bulundu. 

Dolar ve pound paritesindeki düşüşün Londra emlak pazarını fırsat haline getirdiğinin altını çizen Knight Frank Yönetici Ortağı Emma Fletcher Brewer, parasını dolarda tutan yatırımcıların dolar/pound paritesindeki düşüşten yararlanabileceğini dile getirdi. "Londra gayrimenkul pazarı, parite bazlı etkiyle beraber artık yüzde 20 - 30 aralığında değişen oranlarla ucuz konut alma fırsatı sunuyor" diyen Emma Fletcher Brewer, bunun da Londra gayrimenkul pazarına olan ilgili yoğunlaştırdığını ifade edildi. 

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye de satışta!  

Knight Frank Finance Mortgage Departman Yönetici Ortağı Nathan Bakhbaki de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Nathan Bakhbaki, Türk vatandaşlarının, İngiltere'de yüzde 10 peşin, yüzde 10 ara ödeme taksitlerinden sonra, ev tesliminde yüzde 75 orana kadar konut kredisi kullanmalarının mümkün olduğuna dikkat çekti.

Küçük birikimlerle dahi Londra’da konut sahibi olmanın mümkün olduğunu aktaran Nathan Bakhbaki, aynı zamanda İngiltere'de yaşama koşulu da olmadığını belirtti. Bakhbaki, gayrimenkulun kiraya verilmesi koşuluyla, isteğe bağlı olarak yalnızca  faiz ödemesi yapmanın mümkün olduğu akıllı kredi ürünleriyle, küçük yatırımların her ay düzenli bir döviz getirisine dönüştürülebileceğinin altını çizdi.

Nexonya İnşaat Element Projesi’yle Ümraniye'ye 92 yeni konut geliyor!

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 


Geri Dön