05 / 05 / 2024

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.



Neler yaşanmıştı?

Kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu Faruk Fatin Özer 30 Ağustos 2022 tarihinde Arnavutluk'ta yakalanmıştı. Verilen bilgiye göre, Elbasan Asliye Mahkemesinin 2 Eylül 2022 tarihinde Faruk Fatin Özer'in tutukluluğunun devamına yönelik olarak verdiği karar, 14 Eylül 2022 tarihinde Faruk Fatin Özer'in avukatları tarafından temyize götürüldü. 

Thodex in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye ye getirilecek!

Dıraç Temyiz Mahkemesi 20 Eylül tarihinde Faruk Fatih Özer'in tutukluluğuna yönelik kararı onadı. Elbasan Asliye Mahkemesi, 17 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen duruşmada, Elbasan Savcılığının "Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine izin verilmesi" şeklindeki talebinin kabul edildiğini belirtmiş Özer de 7 Aralık 2022 tarihinde söz konusu bu kararı temyize götürmüştü. Bu karara ilişkin Dıraç Temyiz Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşma, 16, 20, 27 ve 30 Aralık 2022 tarihinde görüldü. Dıraç Temyiz Mahkemesi, 30 Aralık tarihinde 2022'deki duruşmada Özer’in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin kararı onayladı.

Yine verilen detaylara göre, Arnavutluk Yüksek Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara yönelik olarak yaptığı itirazı da reddetti.

Gözler Mayıs ayına çevrildi! Bitcoin’de hareket sürecek mi?

Kripto paralarda rüzgar tersine dönüyor! Uzman isimden bomba tüyo

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön