27 / 04 / 2024

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi!

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi!

Kripto para borsasının Türkiye’deki firmaları arasında yer alan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi.



Kripto para borsasının Türkiye’deki firmaları arasında yer alanThodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, vurgundan sonra kayıplara karıştı.

TRT Haber'den Ceyda Muslu'nun haberine göre Faruk Fatih Özer, Arnavutluk'un başkenti olan Tiran'da toplamda 4 noktada konakladı.

Thodex in kurucusu Faruk Fatih Özer in Tiran da kaldığı 4 adres belirlendi!

İlk adresi Hotel Mondial olan Faruk Fatih Özer, 3 günlük rezervasyonun ücretini peşin şekilde ödedi ve 2'nci gün çıkışını gerçekleştirmeden otelden ayrıldı.

Türkiye’de arandığı haberlerinin ortaya çıkması ve İnterpol'ün de devreye girmesiyle panikleyen Özer, bu defa Tiran’daki Pazari Ri adı verilen bir bölgede onu havalimanından alan şoförün konutunda konakladı.

İnternet üzerinden yüz yüze görüşme uygulamasını kullanarak aramalar gerçekleştiren Faruk Fatih Özer, yeri deşifre olunca buradan da ayrıldı.

Interpol’den Faruk Fatih Özer açıklaması! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön