Ekonomi

THY duyurdu! THY indirimli bilet ne kadar? İşte THY’den ucuz bilet kampanyası!

THY vatandaşları memnun edecek bir haber yayınladı. THY ucuz bilet satışlarına başladı. İşte detaylar!Vatandaşlar, Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyasına dair detaylı araştırmaya başladı

Türk Hava Yolları (THY) duyurdu! THY indirimli bilet kampanyasına ilgi yoğun oldu. Vatandaşlar, Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyasına dair detaylı araştırmaya başladı. THY indirimli bilet kaç TL, THY indirimli bilet ne kadar? soruları hız kazanıyor. THY bu kampanyasını duyanlar, fırsatı kaçırmak istemiyor.

İşte THY indirimli bilet kampanyasına dair detaylar, THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihler arasında? sorularının merak edilen yanıtları ve THY ucuz bilet kampanyası ile ilgili ayrıntılar..

THY DUYURDU!

THY bilet kampanyası! Açıklama geldi! THY kış kampanyası kapsamında sınırlı sayısa bileti uygun fiyata satıyor. Aralık ve ocak ayını kapsayan döneme için biletler satışa çıktı. Kampanyaları ayrıntıları da ortaya çıktı. Peki, THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor? THY ucuz bilet kampanyası ile ilgili detaylar…

THY BİLET KAMPANYASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? THY BİLET KAMPANYASI BAŞLADI MI?

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında avantajlı erken bilet kampanyasını duyurdu.

THY KAMPANYALI BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI MI? THY KAMPANYALI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, her şey dahil tek yön 299,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçuşma olanağı elde edecek.

THY KAMPANYALI BİLET HANGİ TARİHLERİ KAPSIYOR?

Kampanya 2 ve 3 Ağustos 2022 tarihlerinde satın alacakları biletler ile 1 Aralık 2022 ile 15 Ocak 2023 tarihleri arasında her şey dahil tek yön olacağı açıklandı.

THY İNDİRİMLİ BİLET KOŞULLARI NELERDİR?

THY indirimli bilet fiyatlarının koşulları da merak edilip araştırılıyor. Bu kampanya sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olan kampanyalı biletlerde geçerli olacaktır. Buna ek Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlarda, THY codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacak. Vatandaşlar kampanya ile ilgili detaylı bilgilere THY'nin internet sitesinden ulaşabilecek.

Otomobil satışlarında beklenmedik gelişme! Kimse bunu beklemiyordu! İşte detaylar!

Bakan Nebati açıkladı! Yeni paralar mı geliyor? 500 liralık banknot mu geliyor?

Domates fiyatlarında indirim sinyali! Domates fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!