20 / 05 / 2024

THY seferlerini iptal etti… İstanbul’da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle toplam 80 sefer iptal edildi…

THY seferlerini iptal etti… İstanbul’da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle toplam 80 sefer iptal edildi…

İstanbul için yapılan hava muhalefeti uyarıları üzerine Türk Hava Yolları, uçuşlarından bazılarını iptal etti. İşte detaylar…



Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklama ise şöyle;

“Değerli yolcularımız,

18-19 Mart 2022 tarihinde İstanbul'da yaşanması beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları uçuşlarımızda iptaller yaşanmaktadır. Uçuşlarınız ile ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden; uçuş numaranızı veya parkurunuzu girerek ulaşabilir, iade, değişiklik veya açığa alma gibi haklarınızı yine aynı sayfadan öğrenebilirsiniz.

Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimiz ve bileti satın olmuş oldukları acenteler üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

THY ile uçuş programı ve bileti olanlar, Türk Hava yolları web sitesi üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve uçuş sorgulama ekranlarından seferlerinin iptal edilip edilmediği bilgisine ulaşabilir. Ayrıca iptal, iade ve değişiklik haklarını da bu sayfalardan öğrenebilirler.  

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

THY'den sefer iptalleri!


Geri Dön