13 / 05 / 2024

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…



KÜRESEL REKABET KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, tüm dünyayı etkisi altına alan salgının etkilerinin azalması ile havacılık sektöründe küresel rekabetin çok daha yüksek dozda kalmış olduğu yerden devam ettiğinin ifade ederek THY'nin kriz döneminde performansı ile örnek gösterilen havayolu olarak kriz sonrasında da başarıya uçtuğunu ifade etti.

Bolat " Hedefimiz kısa sürede 2019’dan  önce performansının ötesine geçmekti. Bunu 65 bin kişilik personelimiz ile başardık. Havacılık sektörü küresel ölçekte ağustosta, Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) bakımından 2019’a göre % 19 geride kalırken, ortaklığımız AKK değeri 2019’dan önce % 14 üzerinde gerçekleşti. Ağustostan itibaren, uluslararası seferlerde AKK sayısı açısından dünyanın en büyük network taşıyıcı havayolu konumuna ulaşmış olduk. Ailemizin her bir üyesinin bu başarıda katkısı var" ifadelerini kullandı.

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

Vatan Bilgisayar’dan öğrencilere müjde! Realme C11 2021’e uygun fiyatı ile sahip olun! 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vatandaşların borçları teker teker silinecek! Sizin de borcunuz silinecek mi? Hepsi bu haberde

Borsada rekorlar devam ediyor! Dolar bazında 17 yılın en güçlü rallisini gerçekleştirdi

 


Geri Dön