02 / 05 / 2024

THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

Türk Hava Yolları (THY), havacılık değerlendirme kuruluşu olan Skytrax tarafından "Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi" seçildi. İşte detaylar…



Skytrax CEO’su Edward Plaisted de "Türk Hava Yollarını Dünya Havayolları Ödülleri’ndeki sahip olduğu başarıları ve en rekabetçi marketlerden birinde de kazanmış olduğu Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi ödülü için tebrikler ederiz. Tüm bunların yanında THY'nin DO&CO iş birliği ile uçak içi ikramlarındaki yüksek standartlarının da 'Dünyanın en iyi business class ikram servisi' ödülü ile taçlanmasından memnuniyet duymaktayız” ifadelerini kullandı.

İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Japonca ve Çince sunulan 2021/2022 yılları anketinde 100’den fazla ülkenin vatandaşının temsil edildiği 14,32 milyon cevaba bakılarak, hava yolu şirketleri arasında kazananlar, Eylül 2021 yılı ile Ağustos 2022yılları  arasında online müşteri anketi ile belirlendi.

Lider pozisyonunu uluslararası yapmış olduğu seferlerde arz ettiği koltuk sayısı ile dünyanın en büyük network taşıyıcısı olarak perçinleyen ve gelecek olan nesillere daha iyi bir dünya bırakmak amacı ile de havacılıkta sürdürülebilirlik projelerine imza atmış olan global marka, imzası haline gelen hizmet kalitesini ve Türk misafirperverliğini benzersiz bir uçuş ağı ile dünyanın her yanına ulaştırmakta..

 THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

Son teknoloji iPhone 14’ün satışları başladı! Peki iPhone 14 fiyatları ne kadar? 23 Eylül 2022 fiyat listesi

EYT ve asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin tarih verdi

Ekim ayında herkes balık yiyecek! Balık fiyatları ile ilgili flaş gelişme!


Geri Dön