28 / 04 / 2024

THY'den indirimli bilet kampanyası! Bu fırsat kolay kolay gelmez

THY'den indirimli bilet kampanyası! Bu fırsat kolay kolay gelmez

Türk Hava Yolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda bilet alan öğrencilere yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim sağlayacağını duyurdu. Ayrıca Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türklere yönelik indirimli bilet kampanyası yapıyor.



Türk Hava Yolları öğrencilere yönelik olarak indirim kampanyasını açıkladı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Bilet alacak öğrencilere biletler yüzde 50 indirimli satışa sunulacak. Uçuş tarihi olarak ise 1 Haziran 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak. İndirimli fiyatın üzerine vergi ve harçlar dahil edilecek.

Öğrenci avantajlarından sadece Miles&Smiles üyesi öğrenciler faydalanacak. Üye olmayan kişilerin kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle Miles&Smiles üyesi olmaları gerekmekte. Miles&Smiles üyelik numarası “Öğrenci Başvuru Formu” doldurulurken girilmesi gerekiyor.

Miles&Smiles üyeliği bulunan/oluşturan ve Türkiye’de okuyan T.C. vatandaşı öğrenciler Miles&Smiles üyelik hesapları içerisinde “Kişisel Bilgiler” alanında bulunan “Öğrenci” seçeneğini işaretlemesi gerekiyor. Bu alan işaretlendikten sonra sistem üzerinden kontroller sağlanacak ve öğrenci statüsünde işlem yapabileceği teyit edilecek. Öğrenci statüsü onaylanan kişiler avantajlardan faydalanmaya başlayabilecek.

İç hat uçuşlarında öğrenci avantajlarından 13-25 yaş arası öğrenciler faydalanabilecek.

İlgili indirim sadece Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak. 

Gençler daha çok keşfetsin diye, 19 Mayıs'ta öğrencilere özel yurt içi uçuşlar %50 indirimli!

Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla öğrenciler biletlerini 19 Mayıs’ta alıyor, 1 Haziran - 31 Aralık 2023 tarihlerinde yurt içine %50 indirimli uçuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön