08 / 05 / 2024

THY’den personel alımı ve tavan fiyat açıklaması! 1.500 kabin memuru alınacak!

THY’den personel alımı ve tavan fiyat açıklaması! 1.500 kabin memuru alınacak!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Bolat, açıklamalarında personel alımına ve yurtiçi biletlerinde tavan fiyat uygulamasına değindi.



THY’den personel alımı ve tavan fiyat açıklaması! 1.500 kabin memuru alınacak!

BİLET FİYATLARI KONUSU

Yurtiçinde en pahalı biletimiz 1150 lira olduğunu belirten Bolat, “Van'dan İstanbul'a otobüs bileti 800 lira civarında. Yedi, içti dersek 1100'ü çok rahat geçiyor. Doğu'daki yolcularımız otobüsü düşünmüyor, THY'den bilet alalım diye düşünüyor. Bir zararımız görünmüyor. Bu fiyatlarla İstanbul-Tiflis fiyatı 5000 lira. İstanbul-Tahran 250 dolar. Aslında iç hatlarda yatırım yapıyoruz.

İç hatlarda yüzde 50 uçuş artışı olacak. Bazı uçaklarımızda kapasitelerimiz çekmiştik, şimdi bunları geri koyuyoruz.” Dedi.

THY PERSONEL ALIMI

THY’nin personel alımına başladığını belirten Bolat, “Pilot alımlarına başladık. 2000 kişi başvurdu, 700 pilot alacağız. 400 pilot gelecek. 1100 pilot seneye THY filosuna katılacak. 1500'e yakın kabin elemanı da alacağız. Herkes resesyon bekliyor ama buna rağmen bizim performansımızın değişmeyeceğini öngörüyoruz. Biz bu trendin devam edeceğini düşünüyoruz."dedi.

“AVRUPA’NIN EN İŞLEK HAVALİMANI”

Bizim en uzun bağlantımız. 30 saat sürüyor. Bu çok önemli bir gösterge. Biz Avrupa'daki noktalara 6 saatte bağlıyoruz. Bu bağlantı kuvvetliliği bizim için en önemli parametre. Yolculara en güzel seçeneği sunuyoruz.

İGA'da şuan 120 iniş kalkış yapıyoruz ve bunu 3 pistle yapıyoruz. Bu ne sağlıyor bize? Bizim büyümemize imkan sağlıyor. Biz şu anda 4 saate 65 yere ulaşıyoruz. Şu an İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en işlek havalimanı oldu. Amerika'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 1 milyon kişi. Biz bu sene 2 milyonu nasıl yakalayabiliriz. Bunun üzerinde çalışıyoruz.

Philips televizyonlarda büyük indirim! İndirimli Philips televizyon fiyatları ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hisseli dairenin satışı nasıl yapılır? Hisseli daire satılır mı?

1 Ocak 2023’e dikkat! Dev zam gelecek! MTV, emlak vergisi…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön