07 / 05 / 2024

thy yurtiçi tavan fiyat

thy yurtiçi tavan fiyat

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Bolat, açıklamalarında personel alımına ve yurtiçi biletlerinde tavan fiyat uygulamasına değindi.

Yeni emeklilere milli gelir zammı müjdesi geldi, tüm hesaplar baştan sona değişti! Bakın maaşlara ne kadar zam gelecek? 

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılı gayri safi yurtiçi hasıla (GSYH) gelişme hızını yüzde 4,5 şeklinde açıkladı. Milli gelirde yaşanan bu artış nedeniyle bu yıl emekli olanların aylıklarına da ilave zam yapılacak. 

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

 THY ve Emlak Konut'tan dev işbirliği! 14.000 konut dağıtılacak! 

THY'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Ahmet Bolat, Emlak Konut ile beraber yaklaşık 14 bin konut inşa edeceklerini ve bu projeden  THY ve iştirak çalışanları için 3 bin konutun tahsis edileceğini açıkladı.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 499 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları

Türk Hava Yolları'ndan sevindirici haber geldi. Yolcular, bugün ve yarın alacağı biletlerle 1 Ekim 30 Kasım'da iç hat noktalarına 449 liradan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. 

THY bin depremzede personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar nelerdir?

THY depremzede personel alımıyla ilgili ilanın detayları sorgulanıyor. Türk Hava Yolları (THY) depremzedelere iş imkanı sunacağını açıkladı.

THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

THY, depremzedeler için iş fırsatı sunuyor. Peki THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

THY deprem bölgesinden 1000 kişiyi işe alacak

Depremzedelere 75 milyon dolarlık konut projesini hayata geçirmeye hazırlanan THY, istihdam için ek bir proje daha geliştirdi.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

THY'den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart -14 Nisan 2023 tarihleri arasında yurt içinde seyahat planlayanlar için yeni bir kampanyaya imza attı. İşte THY'in iç hatlardaki indirim kampanyasının tüm detayları...

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte ayrıntılar...

Mobil tarifelere zam geldi! İşte herkesin cebini etkileyecek liste

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu son aldığı kararla birlikte mobil azami ücret tarifelerine zam yaptı. Bununla birlikte mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 1.55 TL’ye zamlandı.

THY’den personel alımı ve tavan fiyat açıklaması! 1.500 kabin memuru alınacak!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Bolat, açıklamalarında personel alımına ve yurtiçi biletlerinde tavan fiyat uygulamasına değindi.

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Kargolarınız artık belirlenen hatlarda 48 saat yerine 24 saatte teslim edilecek. Yurtiçi Kargo, YK Plus 24 hizmetini duyurdu. İşte YK Plus 24 projesi...

thy yurtiçi tavan fiyat Haberi

thy yurtiçi tavan fiyat

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat , katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. CNN Türk canlı yayınına katılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.

Yaptığı açıklamalarda, THY’nin 2003 yılından bu yana sürekli yüzde 10-12 bandında kâr ederek büyüdüğü dile getiren Bolat,  “bu çok önemli performans göstergesi. Geçmişteki yönetim kadroları hakikate doğru stratejiler koymuşlar. Avrupa'da en fazla yolcu taşıyan havayoluyuz, Avrupa'da bir numarayız. THY 575 destinasyona ulaşıyor.” Dedi.

Bolat, açıklamalarının devamında THY’de gerçekleştirilecek personel alımına ve yurtiçi biletlerde uygulanan tavan fiyat konularına değindi.

BİLET FİYATLARI KONUSU

Yurtiçinde en pahalı biletimiz 1150 lira olduğunu belirten Bolat, “Van'dan İstanbul'a otobüs bileti 800 lira civarında. Yedi, içti dersek 1100'ü çok rahat geçiyor. Doğu'daki yolcularımız...