29 / 04 / 2024

THY'den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL'den başlıyor! 

THY'den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL'den başlıyor! 

​​​​​​​THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası başladı. Yolcular, bugün ve yarın alacakları biletlerle 11 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında 799 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. İşte ayrıntılar...



Türk Hava Yolları (THY) tarafından yeni bir kampanya açıklandı. THY'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bugün ve yarın alınan biletlerle yurt içinde 11 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde 799 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunulacak. 

Söz konusu kampanya kapsamındaki indirimli biletler, İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerli oluyor. 

THY den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL den başlıyor! 

THY İNDİRİMLİ BİLET ÜCRETLERİ NE KADAR MART 2024?

THY'den yapılan açıklamada, indirimli bilet kampanyası çerçevesinde sunulan biletlerin fiyatları da açıklandı. Bilet fiyatları, "EcoFly" pakette 799 lira, "ExtraFly" pakette İzmir, Kayseri Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında 1179 lira, "PrimeFly" pakette ise 1249 lira şeklinde oldu. 

Bu hatlar haricinde kalan tüm yurt içi uçuşlarda ücretler "ExtraFly" pakette 1129 Türk Lirası, "PrimeFly" pakette ise 1189 Türk Lirası bedelle alınabilecek. 

KKTC Ercan Havalimanı'na gerçekleştirilecek uçuşları kapsamayan kampanyada, indirimli biletler yalnızca THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli tutulacak.

THY den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL den başlıyor! 

THY İNDİRİMLİ BİLET NASIL ALINIR MART 2024? 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşları, THY'nin kod paylaşımı yaptığı seferleri ve AnadoluJet uçuşlarını kapsamayan indirimli bilet kampanyası için 65 bin koltuk, söz konusu fiyatlardan satışa çıkarıldı. 

Kampanya, THY'nin çağrı merkezi, internet sitesi ve mobil uygulamasında geçerli oluyor. Satış ofisleri ile seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücret tarifelerinde değişiklikler olabileceği ifade edildi. 

THY'nin bugün ve yarın alınan biletlerdeki indirim kampanyası ile ilgili tüm detaylara "https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/yurtici-ucak-bileti-kampanyasi/" internet adresinden erişim sağlanabiliyor. 

THY, bu yıl 5 bin kişiyi istihdam etmeyi hedefliyor. Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı hedeflediklerini duyurdu.

Aile Bakanlığı 2024 desteklerini tek tek açıkladı! İşte Aile Bakanlığı'nın hesaplara yatırdığı o ödemeler!

Müstakil ev alacaklara destek geliyor! 

Rezerv alan tartışması tam gaz: Riskli yapı ilan edilen binalardaki vatandaşlar zarara uğruyor!


Geri Dön