21 / 05 / 2024

THY'den son dakika: Türk Hava Yolları personel alımına başladı! Elinizi çabuk tutun! Hemen başvurun...

THY'den son dakika: Türk Hava Yolları personel alımına başladı! Elinizi çabuk tutun! Hemen başvurun...

Türk Hava Yolları (THY) yeni kabin memuru alımı için başvuru ilanı yayımladı. Peki THY personel alımı başvuru şartları ne oldu? THY başvuruları başladı mı? İşte 2022 THY personel alımına ilişkin tüm detaylar...



THY den son dakika: Türk Hava Yolları personel alımına başladı! Elinizi çabuk tutun! Hemen başvurun...

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 388 uçaklık filosuyla, küresel hava yolu şirketleri arasında filo büyüklüğü bakımından dünyada 9. sırasında yer alan Türk Hava Yolları, resmi insan kaynakları sitesi "kariyer.thy.com" üzerinden ilan açtı.

TÜRK HAVA YOLLARI KABİN MEMURU ALIM ŞARTLARI NELER?

Söz konusu ilana 1 Ocak 1984 ile 31 Aralık 2002 arasında doğmuş Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı adaylar, kabin memurluğu için başvuru yapabilecek.

THY misafirlerini gökyüzünde karşılayacak adayların, 
Güler yüzlü, 
İletişim becerisi yüksek,
Ekip çalışmasına yatkın,
Dinamik kişiler olması bekleniyor. 

İlanın, yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında yayından kaldırılması planlanıyor.

Uluslararası havayolu şirketlerinin binlerce çalışan personelinin işine son verdiği dönemde çalışan kaynağını koruyan bayrak taşıyıcı THY, bu birlik sayesinde salgının olumsuz etkilerini olabilecek en kısa sürede atlatmayı başardı. 

Halihazırda 13 bine yakın kabin memuruyla operasyonlarını icra eden şirket, ekibine yeni katılacak adaylara, dünyanın dört bir yanındaki eşsiz güzellikleri keşfetme, özel sağlık sigortası, kendilerine ve aile üyelerine indirimli seyahat imkanı gibi ek ayrıcalıklar sunuyor.


Geri Dön