21 / 05 / 2024

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuru



Twitter üzerinden müjde duyuruldu

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı bir ankette sevindirici bir gelişmeyi duyurdu. Ekşi, uçak yolculukları sırasında iletişim imkanlarının artırılması yönünde bir adım atacaklarını belirterek, tüm yolcuların sevdikleriyle mesajlaşabileceklerini açıkladı.

THY den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Ekşi, yaptığı paylaşımda, "Bulutlar üstünde, uçak içinde... Ekonomi, business fark etmez tüm yolcularımız sevdikleri ile serbestçe mesajlaşsalar, iyi olmaz mı?" ifadelerini kullandı.

Anket sonuçları ise pek çok uçak yolculuğuna çıkan kişinin katılımı ile sonuçlandı. Oldukça önemli bir gelişme olan uçak yolculuğunda telefon kullanımı ile birlikte Türk Hava Yolları yolcuları, uçuşları sırasında sevdikleriyle iletişim kurabilecek. Özellikle uzun saatler süren yolculuklarda yolculuğun daha keyifli geçmesi sağlanacak.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 499 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları

THY'den depremzedeler için iş ilanı! Az önce açıklandı! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

1993 yılı ve sonrası için Türk Hava Yollarından personel alımı! KPSS şartı istenmiyor!


Geri Dön