27 / 04 / 2024

Ticaret Bakanlığı 15 müfettiş yardımcısı alıyor! Başvuru tarihini aman kaçırmayın! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ticaret Bakanlığı 15 müfettiş yardımcısı alıyor! Başvuru tarihini aman kaçırmayın! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ticaret Bakanlığı tarafından 15 ticaret müfettiş yardımcısı istihdam edileceği açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...



Ticaret Bakanlığı, 15 müfettiş yardımcısı alımı için düğmeye bastı. Bakanlığın bugünkü 32296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, ticaret müfettiş yardımcıları alımı giriş sınavıyla yapılacak. 

Bakanlık, alınacak olan ticaret müfettiş yardımcılarının Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirileceğini açıkladı.

Ticaret Bakanlığı 15 müfettiş yardımcısı alıyor! Başvuru tarihini aman kaçırmayın! Resmi Gazete de yayımlandı!

SINAV BAŞVURULARI 6 EYLÜL'DE BAŞLIYOR 

Ticaret Bakanlığı 15 müfettiş yardımcısı alımı için gerçekleştirilecek olan sınavın başvuruları 6 Eylül ve 18 Eylül tarihlerinde yapılabilecek. 

Sınav başvuruları Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" aracılığıyla yapılacak. 

Giriş sınavı önce klasik usulde yazılı, sonrasında ise sözlü olacak şekilde iki aşamalı olarak Ankara'da gerçekleştirilecek. 

Ticaret Bakanlığı 15 müfettiş yardımcısı alıyor! Başvuru tarihini aman kaçırmayın! Resmi Gazete de yayımlandı!

SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN? 

Ticaret Bakanlığı 15 müfettiş yardımcısı alımı için yazılı sınav 14-15 Ekim'de sabah ve öğleden sonra olacak şekilde 4 ayrı oturum halinde, "Keçiören Sosyal Bilimler Lisesi, Gümüşdere Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:7/6 Keçiören/ANKARA" adresinde yapılacak. 

Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adayların isimleri, sınav saati ve diğer hususlar Bakanlığın internet adresinde, yazılı sınav tarihinden en geç 15 gün önce duyurulacak. 

Yazılı sınavda başarılı olan adaylardan, kadro sayısının 4 katı kadar aday, yeri ve tarihi daha sonra duyurulacak sözlü sınava çağırılacak.

Ticaret Bakanlığı 15 müfettiş yardımcısı alıyor! Başvuru tarihini aman kaçırmayın! Resmi Gazete de yayımlandı!

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu da 26 uzman yardımcısı alıyor 

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) tarafından da 26 uzman yardımcısı alımı yapılacak. 

Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre,  Ankara  ve İstanbul'da istihdam edilecek olan uzman yardımcılarının seçimi için giriş sınavı gerçekleştirilecek. 

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olacak şekilde iki etapta yapılacak. Sınav başvuru tarihleri de 4-17 Eylül 2023 olacak. Başvurular, e-Devlet aracılığıyla Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden yapılabilecek. 

Yazılı sınav, "genel alan" için 14-15 Ekim'de, "bilişim alanı" için ise 14 Ekim'de Ankara'da yapılacak ve yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar da "www.kgk.gov.tr" internet sayfasından duyurulacak. 

Adaylar, sınav yeri ve adresi ile ilgili bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden yazılı sınavdan en az 10 gün önce sorgulayabilecek. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar için sözlü sınav yeri ve tarihi, "www.kgk.gov.tr" internet adresinde duyurulacak. 

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

SSK, BağKur emeklilerine yüzde 45 zam müjdesi! 7 bin, 8 bin, 9 bin TL maaş alanlar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?


Geri Dön