01 / 07 / 2024

Ticaret Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Resmen açıklandı!

Ticaret Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Resmen açıklandı!

Ticaret Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Bünyesindeki görevlendirmek üzere yeni personel alımı yapacağını açıklayan Ticaret Bakanlığı, açılan kadroları da paylaştı.



Ticaret Bakanlığı, yayımladığı personel alım ilanıyla bünyesine 15 adet sözleşmeli personel katacağını belirtti. Ticaret Bakanlığı, aynı zamanda yayımladığı ilanda açılan kadroları ve hangi kadroya kaç adet personel alımı yapacağını aktardı. Bunun yanı sıra, istihdam edilecek personeller için başvuru şartları ve tarihleri de belli oldu. Peki, Ticaret Bakanlığı, bünyesinde istihdam edeceği personelleri hangi kadrolarda alacak? Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar neler? İşte detaylar...

Ticaret Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Resmen açıklandı!

TİCARET BAKANLIĞI 15 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Ticaret Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 15 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyururken, başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na göre alacağını duyurdu. Bu kapsamda göre adaylarda;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

  • Kamu haklarından mahrum olmaması,

  • Görevini icra etmesinde engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorunu olmaması,

  • İşe alım kapsamında gerçekleştirilecek güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmesi,

  • Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmaması,

  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya askerlik hizmeti ile herhangi bir ilişiği bulunmaması şartları aranacak.

Ticaret Bakanlığı, aynı zamanda, adayların alınacağı kadrolar özelinde farklı başvuru şartlarının da bulunduğunu aktardı.

Peki, Ticaret Bakanlığı, bünyesinde istihdam edeceği personelleri hangi kadrolarda alacak? İşte detaylar...


Geri Dön