01 / 07 / 2024

Ticaret Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Resmen açıklandı!

Ticaret Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Resmen açıklandı!

Ticaret Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Bünyesindeki görevlendirmek üzere yeni personel alımı yapacağını açıklayan Ticaret Bakanlığı, açılan kadroları da paylaştı.



TİCARET BAKANLIĞI HANGİ KADROLARDA ALIM YAPACAK?

15 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek Ticaret Bakanlığı, istihdam edeceği personelleri çeşitli kadrolarda görevlendirecek. Buna göre;

Bir adet kıdemli ağ uzmanı, bir adet bilgi güvenliği uzmanı, bir adet kıdemli bilgi güvenliği uzmanı, bir adet sistem uzmanı, bir adet veri tabanı yöneticisi, bir adet MSSQL veri tabanı uzmanı, üç adet kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, bir adet kıdemli yazılım geliştirme ve altyapı uzmanı, iki adet yazılım geliştirme uzmanı, bir adet kıdemli sistem uzmanı, bir adet sistem uzmanı kadrolarında alınacak.

Ticaret Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Resmen açıklandı!

Ayrıca, söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerektiğini bildirdi.

16 Haziran’da başlayan başvuruların 26 Haziran’a kadar devam edeceği öğrenildi.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Akbank’tan Axess’lilere tamı tamına 1.000 TL hediye!

Garanti Bonus kartı olanlar dikkat! Bu parayı ay sonuna kadar alabilirsiniz!

A101’de Peros deterjan çeşitleri 159,90 TL’ye, yüzey temizleyici 34 TL’ye, basık tencere 399,95 TL’ye düştü!


Geri Dön