04 / 05 / 2024

Ticaret Bakanlığı’ndan memur alımı! Tam 10 alan için 60 kişi alınacak

Ticaret Bakanlığı’ndan memur alımı! Tam 10 alan için 60 kişi alınacak

Başvuru süreci başladı! Ticaret Bakanlığı, KPSS puanıyla 10 farklı alanda 60 memur alımı yapacak. Detaylar ve şartlar ilanda yer alıyor. Başvuru yapmak için acele edebilirsiniz.



Ticaret Bakanlığı’ndan memur alımı! Tam 10 alan için 60 kişi alınacak

Başvuru şartları neler olacak?

Ticaret Bakanlığı, 10 ayrı alanda toplam 60 memur alımı yapacak! Ticaret Uzman Yardımcısı olarak istihdam edilecek olan adaylar için başvuru süreci bugün başladı ve son başvuru tarihi 12 Haziran 2023'tür. Adayların bu süre içerisinde Bakanlık kariyer adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvuru şartları arasında en az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının siyasal bilgiler, hukuk, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme ve mühendislik fakülteleri veya bu bölümlere denkliği onaylanmış yurt içi/yurt dışı öğretim kurumlarından mezuniyet, 2021/2022 KPSS puanının en az 70 olması ve 35 yaşından gün almamış olunması yer almaktadır. 

Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar sınav ücreti olarak 100 TL ödemek durumundadır. Sınava katılmak isteyen adayların sınav ücretini ödemesi gerekmektedir, aksi halde yazılı sınava giremeyeceklerdir. Sınav ücreti, yazılı sınavı gerçekleştirecek olan üniversite tarafından tahsil edilecektir. Sınav ücretinin ödeneceği banka ve hesap numarası hakkında bilgi, hem Bakanlık web sitesinde hem de ilgili üniversite tarafından duyurulacaktır.

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvuru detayları ve şartları nasıl?

Enerji ithalatı faturası yüzde 36,3 azaldı!

Airfryer ve robot süpürgeler hakkında flaş karar; Ticaret Bakanlığı'ndan 'airfryer' kararı


Geri Dön