10 / 05 / 2024

Airfryer ve robot süpürgeler hakkında flaş karar; Ticaret Bakanlığı'ndan 'airfryer' kararı

Airfryer ve robot süpürgeler hakkında flaş karar; Ticaret Bakanlığı'ndan 'airfryer' kararı

İthalatta gözetim uygulanmasına ilişkin 2023/7 sayılı tebliğde değişiklikler yapan tebliğ Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.



Tebliğle, robot süpürgeler ve airfryerlar da dahil olmak üzere bazı elektrikli ev aletleri için 23 Mart'ta yayımlanan tebliğle uygulamaya konulan gözetim uygulaması, zaman içinde yapılan değişiklikler iptal edilerek ilk haliyle yeniden uygulamaya alındı. İşte detaylar...

Ticaret Bakanlığı tarafından son dönemin en popüler cihazları airfryer ve akıllı robot süpürgeleri de içeren bazı elektrikli ev aletlerini kapsayan uygulamada bazı değişiklikler yapıldı. İşte konunun tüm detayları...

Ticaret Bakanlığı, bazı elektrikli ev cihazlarının ithalatında uygulanan gözetim uygulamasının kapsamını genişletti. Bu değişikliklere ilişkin tebliğ, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Yapılan değişiklikle birlikte, robot süpürgeler ve airfryerlar da dahil olmak üzere bazı elektrikli ev cihazları için daha önce yayımlanan tebliğde yapılan değişiklikler iptal edilerek gözetim uygulaması yeniden başlatıldı. Bu uygulama, 23 Mart tarihinde yayımlanan tebliğin ilk haline geri dönülerek yeniden yürürlüğe konuldu.
 


Geri Dön