01 / 05 / 2024

Maxstyle, saten dijital baskılı nevresim takımlarına Osmanlı Serisi’ni ekledi!

 Maxstyle, saten dijital baskılı nevresim takımlarına Osmanlı Serisi’ni ekledi!

MaxStyle, saten dijital baskılı yeni nevresim serisiyle Osmanlı saraylarının ihtişamını yatak odalarına taşıyor



Kaftanlardan ilham alan dönemin en gözde renkleri ve çarpıcı Osmanlı motifleri ile bezeli Maxstyle’ın yeni Osmanlı Serisi, hanedanın en gözde sultanlarının isimlerini taşıyan modellerden oluşuyor.  Maxstyle Osmanlı Serisi’nde, sultanların adları ile anılan 9 farklı modelin, çift kişilik saten dijital nevresim takımı  yer alıyor.


Maxstyle Osmanlı Serisi’nde, Hürrem’den Gülcemal’e, Hüma ve Mahrifuz’dan, Mahinur, Nakşidil ve Nurbanu’ya, Rabia ve Safiye’ye kadar, tarihe mal olmuş, ünlü saltanat kadınlarının adını taşıyan göz kamaştırıcı modeller sunuluyor. Lila, sarı, kırmızı, turkuaz, siyah ve mavi başta olmak üzere parlak Osman renkleri ve yaldızlı çiçekli desenlerden oluşan 4 parça çift kişilik nevresim takımlarında, 200 x 220 cm nevresim, 240 x 260 cm çarşaf ve iki adet 50x70 + 5 cm. yüzde 100 pamuklu Oxford yastık kılıfı yer alıyor.


Maxstyle Osmanlı Serisi saten dijital baskılı çift kişilik nevresim takımları, 186 liralık perakende satış fiyatı ile satışa sunuluyor. Maxstyle ürünleri ve satış noktaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 11 07 numaralı Tüketici Danışma Hattı’ndan ve markanın www.maxstyle.com.tr internet adresindeki web sitesinden ulaşılabiliyor.


Web adresi:  www.maxstyle.com.tr

Telefon Numarası:  444 11 07



Geri Dön