28 / 04 / 2024

TMO duyurdu! Yüzde 50 indirimli ürünler! Bu ucuzluk başka yerde yok! İşte 21 Temmuz 2022 TMO fiyat listesi

TMO duyurdu! Yüzde 50 indirimli ürünler! Bu ucuzluk başka yerde yok! İşte 21 Temmuz 2022 TMO fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nin 21 Temmuz 2022 perakende fiyat listesi belli oldu. Peki TMO'da hangi ürünler satışa çıkarıldı? TMO'da perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ve pandemi sebebiyle yükselişe geçen temel gıda ürünleri hakkında açıklama yapan TMO Genel Müdürü Güldal TMO'da satışa sunulan üürnlerin rakamlarının piyasanın yüzde 50 altında olduğunu belirtti.

TMO dan çılgın fiyatlar! TMO ayçiçek yağı, mercimek ve fındık fiyatları resmen açıklandı! 20 Temmuz 2022 fiyat listesi

YÜZDE 50 UCUZ SATIYORUZ

TMO ürünlerini; Tarım Kredi Kooperatifi, PttAVM aracılığı ile vatandaşlarla buluşturduklarını kaydeden Ahmet Güldal, "Özellikle satış rakamlarımız piyasanın yaklaşık yüzde 40, yüzde 50 daha altında ve bu nokta tüketicilerimiz yoğun rağbet gösteriyorlar" diye açıkladı.

Yüksek enflasyon sebebiyle alım gücü azalan tüketici ucuz fiyatlı ürünleri araştırmaya başladı. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satışı yapılan temel gıda ürünlerinin fiyatları ise Genel Müdürü Gürdal'ın açıklamalarından sonra vatandaşlar tarafından büyük merakla takip ediliyor. TMO'nun merakla araştırılan perakende satış ürünlerinin 21 Temmuz 2022 fiyatları remi internet sitesinden paylaşıldı. 

Peki, Devlet güvencesi altında Toprak Mahsulleri Ofisi'nde raflara taşınan perakende ürünlerinin 21 Temmuz 2022 etiket fiyatı ne kadar? TMO ayçiçek yağı fiyatları açıklandı mı? TMO iç fındık fiyatı kaç TL? TMO nohut fiyatı ne kadar? İşte TMO 21 Temmuz 2022 perakende ürünlerinin güncel fiyat listesi...


Geri Dön