29 / 04 / 2024

TMO'dan buğday fiyatlarına 1 lira zam açıklaması: Herkesin bilmesi gerekiyor

TMO'dan buğday fiyatlarına 1 lira zam açıklaması: Herkesin bilmesi gerekiyor

Toprak Mahsülleri Ofisi, 2022 yılı için buğday alım fiyatlarını açıkladı. Buğday üreticilerine ellerindeki ürünü TMO'ya satmaları halinde alacakları para ve primlerle ilgili yeni duyuru yapıldı. İşte detaylar...



TMO Eskişehir Başmüdürü Murat Hasçuhadar ise, buğdayda artı 1 TL, arpada 50 kuruş ekstra fiyat farkı olacağını açıkladı.

Hassçuhadar, buğdayda artı 1 TL, arpada 50 kuruş olan desteğin nasıl alınacağını ve nasıl alınmayacağını anlatarak, "Burada küçük detaylar var herkesi ilgilendiren. Bizim buradaki hedefimiz hasat döneminde üreticinin ürününü en yüksek fiyattan satmasını sağlamak. TMO olarak üzerimize düşen görevleri yapacağız" şeklinde konuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön