03 / 05 / 2024

TMO'dan son dakika fiyat güncellemesi! TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, nohut ne kadar oldu? 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

TMO'dan son dakika fiyat güncellemesi! TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, nohut ne kadar oldu? 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin merak edilen güncel fiyatları açıklandı. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 26 Ağustos fiyatı ne kadar? İşte TMO 26 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi...



Son zamanlarda Türkiye'de yüksek enflasyon sebebiyle alım gücü düşen tüketiciler indirimli, ucuz ve kampanyalı ürünleri araştırmaya devam ediyor. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satışı yapılan perakende fiyatları hakkında bilgi veren TMO Genel Müdürü Ahmet Gürdal'ın yüzde 50 daha uygun daha ucuz satıyoruz açıklamasından sonra vatandaşlar TMO ürünlerinin fiyatlarını merak etmeye başladı. TMO'da satışı yapılan perakende ürünlerinin 26 Ağustos 2022 fiyatları resmi internet sitesinden paylaşıldı. Orman ve Köy İşleri Bakanlığı ve Tarım Bakanlığınca faaliyetini sürdüren TMO'nun merakla takip edilen perakende satış ürünlerinin 26 Ağustos 2022 fiyatları açıklandı.

TMO dan son dakika fiyat güncellemesi! TMO da ayçiçek yağı, pirinç, nohut ne kadar oldu? 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Peki, devlet güvencesi altında Toprak Mahsulleri Ofisi'nde yer alan perakende ürünlerinin 26 Ağustos 2022 fiyatı ne kadar? TMO'nun mercimek fiyatları kaç TL? TMO'da iç fındığın kilogram fiyatı ne kadar? 1 kg nohut TMO'da kaç TL? İşte TMO 26 Ağustos 2022 perakende ürünlerinin güncel fiyat listesi...  


Geri Dön