07 / 05 / 2024

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

Togg 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için bugün saat 19.23'te start alan, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırmasının, yoğun ilgi nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğu ifade edildi.



Enstitü tarafından yapılan "Çalışan Deneyimi Araştırması"nda, Togg, Trugo ve Siro ekiplerinin kurum kültürü açısından ortak noktaları ise ekiplerin şirketlerine duyduğu gurur ve takım ruhu oldu.

Uluslararası alanda kurum kültürü konusunda otorite olan, 5 kıtada ve 60'tan fazla ülkede araştırmalar yapan Great Place to Work Enstitüsü, gerçekleştirdiği çalışan deneyimi araştırmasında güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, takım ruhu ve gurur konularını temel kriter olarak alıyor. Bu konular etrafında ortak sonucu ise çalışanların şirkete duyduğu güveni ve memnuniyeti ölçen "güven endeksi" sonuçları belirliyor.

Dünya çapında 100 milyonu aşkın çalışan bağlılığı anketinden derlenen verilerle desteklenen çalışma, Togg'un yüksek güven kültürüne sahip bir iş yeri olduğunu gösteriyor.


Geri Dön