30 / 04 / 2024

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

İstanbul'da açılan TOGG Deneyim Merkezine ziyaretçi akını sürüyor. Ziyaretçilerin otomobili yakından inceleme fırsatı bulduğu merkezde Togg ile ilgili bilgilendirme de yapılıyor. İstanbul-İzmir arası Togg C-SUV ile 306 lira 82 kuruş yakarken aynı segmentteki motorlu bir araç 1020 lira 74 kuruş yakıy



İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bir alışveriş merkezinde, geçtiğimiz çarşamba günü Togg Deneyim Merkezi açıldı. Açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören deneyim merkezinde Togg C-SUV'un Gemlik Mavisi rengi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Merkezi ziyaret edenler, Togg marka aracı dışarıdan inceleme fırsatı buluyor ve deneyim merkezinde bulunan ön panel deneyim stantlarında aracın içindeki panellerle ilgili bilgi alabiliyor.

TOGG İLE İSTANBUL’DAN İZMİR’E ARASI 306 LİRA YAKIYOR

Alışveriş merkezinde kurulan deneyim merkezinde ziyaretçilere Togg'un menzili ile bilgilendirme de yapılıyor. Yapılan hesaplamaya göre; Togg marka C-SUV ile İstanbul ile İzmir arası 306 lira 82 kuruş maliyet ortaya çıkıyor. Aynı segmentteki motorlu bir araçla ise 1020 lira 74 kuruşa İstanbul’dan İzmir'e seyahat edilebiliyor.


Geri Dön