04 / 05 / 2024

TOGG ne kadar yakacak? İşte yerli otomobilin yakıt maliyeti...

TOGG ne kadar yakacak? İşte yerli otomobilin yakıt maliyeti...

Milli otomobil Togg'un 7 bölgede kurulacak olan 20 deneyim merkezinin ilki İstanbul'da açıldı. Vatandaşlar deneyim merkezinde Togg'u yakından görüp, merak edilen dijital özelliklerini inceleyebilecek. Ayrıca Togg'un diğer marka araçlara göre seyahat maliyeti de ortaya çıktı.



AK Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iştirakiyle Gemlik'te bulunan fabrikada düzenlenen törenle seri üretim bandından indirilen TOGG'un ilk Deneyim Merkezi İstanbul'da düzenlenen törenle açıldı. Türkiye'nin seri üretime geçen ilk yerli ve milli araç olma özelliği taşıyan Togg'un açılış töreni 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirilmişti.

YAKINDAN İNCELENEBİLECEK

Deneyim Merkezi'nde vatandaşlar Togg'un C-SUV modelini yakından görebilecek ve merak edilen dijital ekranların olduğu kokpit bölümünü inceleyebilecek. İstanbul Zorlu Center'da açılan deneyim merkezinin ardından Adana, Ankara, Gemlik ve İzmir'de de deneyim merkezleri açılacağı bildirildi.

TOGG ne kadar yakacak? İşte yerli otomobilin yakıt maliyeti...

Togg'u ziyarete gelen vatandaşlar, yetkililerden gerekli bilgileri aldı. Temas noktasına gelen ziyaretçiler burada TOGG ile standart bir SUV otomobil arasındaki farkı da net bir şekilde görebiliyor.

TOGG'UN SEYAHAT MALİYETİ NE?

İstanbul'dan Çeşme'ye sadece 12 dakikalık bir şarj molası ile ulaşılabiliyor. Peki Togg diğer araçlara göre yakıt maliyeti ne kadar?

Togg 4 saat 43 dakikalık bir sürüş ile 284 lira 51 kuruş maliyet ortaya çıkarırken, 1.6 motor benzinli SUV model araç aynı sürede 936 lira, 52 kuruş yakacak.


Geri Dön