15 / 05 / 2024

TOGG ön siparişi nasıl verilir? TOGG ön sipariş ne kadar?

TOGG ön siparişi nasıl verilir? TOGG ön sipariş ne kadar?

TOGG’a dair merak edilen sorular son hızla sorulmaya devam ediliyor. İşte “TOGG ön siparişi nasıl verilir?” sorusu ve diğer merak edilen soruların yanıtları!



TOGG ÖM SİPARİŞ NASIL VERİLİR?

2023 yılı içerisinde T10X sahibi olmak için çekilişe katılmak isteyen kişiler, Togg.com.tr veya App Store, Google Play ve App Gallery üstünden kullanıma sunulan Trumore uygulamasından 'Akıllı Cihaz Konfigüratörü'ne girip, cihazın donanıma dair nitelikleri, özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarını inceleyebilir, diledikleri T10X versiyonunu seçip istedikleri gibi yapılandırabilecek.

TOGG ÖN SİPARİŞ NE KADAR?

Ülkemizin otomobili TOGG'un heyecan ile beklenen satış fiyatı belli oldu. Yerli otomobilin standart menzilli modeli 953 bin, uzun menzilli modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin lira olarak belirlendi.

Ön sipariş dönemi kapanmasından sonra, dijital çekiliş 28 Mart’ta noter huzurunda çekilecek. Çekilişe katılacak kişilerin sıralı listesi çekiliş öncesinde TOGG tarafından paylaşım yapılacak. Çekiliş sonlandığında kazananlar akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde, ön ödeme tutarı düşülmüş olarak kalan ödemelerini yapacak. Ön sipariş dönemi sonunda ise noter huzurunda yapılacak çekiliş ile sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliği ile beraber tespit edilecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemiyle beraber kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacaktır.

TOGG’A YOĞUN İLGİ!

Yerli otomobil TOGG, geçtiğimiz gün itibarı ile ön siparişe açıldı. TOGG satın almak isteyenler 27 Mart tarihinde kadar başvurularını Trumore uygulamasından ya da TOGG internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. 24 saat dolduktan sonra verilen TOGG sipariş sayısı netlik kazandı. TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "24 saatte aldığımız 22 bin 150 adet T10X ön siparişi ardından anlık TOGG Teknoloji Kampüsümüz. Ay sonundan itibaren teslimatlara başlıyoruz. Teşekkürler Türkiye!" denildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön