30 / 04 / 2024

TOGG ön siparişinde beklenen haber! TOGG ön sipariş nasıl verilir? İşte TOGG ön sipariş yöntemi!

 TOGG ön siparişinde beklenen haber! TOGG ön sipariş nasıl verilir? İşte TOGG ön sipariş yöntemi!

TOGG ön siparişin nasıl verildiğine dair sorular hız kazandı. TOGG ön sipariş hakkına dair yeni bir açıklama yapıldı. İşte detaylar!



TOGG ÖN SİPARİŞ YÖNTEMLERİ!

TOGG, ön sipariş için hazırlıkları son sürat devam ediyor. Akıllı cihazlarla sipariş vermek isteyen vatandaşlar için yöntemler arasında NFT açık arttırması bulunuyor bununla birlikte YeniLig yarışması ve çekiliş yöntemleri olduğu da duyuruldu.

TOGG, resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şunları söyledi; "NFT Açık Artırması, YeniLig Yarışması, çekiliş. 2023 yılında teslim edilecek TOGG akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, 3 farklı yöntem ile kullanıcılarımız ile buluşmayı bekliyor. Yakında, sırasıyla Togg Trumore'da!”

İşte TOGG sipariş yöntemleri ayrıntıları…

2023 YILINDA TESLİM EDİLECEK

TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, hedefe doğru ilerleyen yolda Şubat ayı içinde ön siparişlerin açılacağını söyledi. Şubat ayı içerisinde ilk akıllı cihazların kullanıcılarla buluşturulacağının altını çizen Karakaş, siparişlerin bireysel kullanıcılarda öncelik olmak üzere 2023 yılı boyunca teslim edileceğini duyurdu.

30.000 ARAÇ TESLİM EDİLECEK!

TOGG araçlar için kamu alım garantisi hayata geçirilecek. 2035 yılına kadar 30.000 aracın devlet kurumlarında kullanılmaya başlanacağı da açıklandı. Bu çerçevede kamu kurumlarına ilk alım 2023 yılı içerisinde yapılacak. TOGG araçların kamu kurumları tarafından alım süreci ise Devlet Malzeme Ofisi tarafından üstlenilecek. TOGG araçlarda kamu alım işlemleri için de takvim duyuruldu. Bu kapsamda ilk etapta C segment SUV modeli araç için alım gerçekleşecek. 2023 yılında 500 adet TOGG araç devlet kurumları araç envanterinde yerini alacak. 2035 yılına kadar 9.500 adet C segment SUV aracın filoda yerini alacağı ifade edildi. Ailenin ikinci modeli olan Sedan araçlar ise 4.750 adet olarak envanteri adını yazdırılacak. Bu bağlamda 2035 yılına kadar toplam araç sayısı 30.000’e ulaşmış olacak.

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni faiz açıklaması! İşte detaylar!


Geri Dön