02 / 05 / 2024

TOGG Türkiye, ABD ve Brezilya'da TT oldu!

TOGG Türkiye, ABD ve Brezilya'da TT oldu!

Türkiye'nin gururu yerli ve milli aracı Togg dün ilk kez bizzat Cumhurbaşkanı tarafından banttan indirildi.



Türkiye'nin gururu yerli ve milli aracı Togg dün ilk kez bizzat Cumhurbaşkanı tarafından banttan indirildi.  Türkiye'de milyonların nefesini kesen lansman yabancılar tarafından da ilgiyle takip edildi. Dünyanın dört bir yanından Togg'a övgü yağdı. #LoveTurkiye etiketi ABD ve Brezilya'da Trend Topic (TT) oldu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetin 99. yıl dönümünde Türkiye'nin gururu yerli ve milli aracı Togg'un fabrika açılışını gerçekleştirdi. Ayrıca  ilk kez seri üretimde banttan araç indirildi. Milyonların nefesini keserek izlediği bu anı yabancılar da merakla ve ilgiliyle takip etti. Togg'a dünyanın dört bir yanından övgüler yağdı. Sosyal medyada dünyanın pek çok ülkesinden Togg'la ilgili yorumlar yapıldı. Twitter'da açılan #LoveTurkiye etiketi ABD ve Brezilya'da Trend Topic (TT) oldu.

Yabancılar tarafından yoğun ilgi gösterilen Togg'a, 'Türkiye 99. yaşını kendi arabası TOGG ile kutluyor', 'Otomobilin sektörde büyük etkisi olacak', 'Önümüzdeki yıllarda yükselen bir gücü izleyeceğiz' gibi yorumlar yapıldı.


 


Geri Dön