01 / 05 / 2024

TOGG'dan beklenen ön satış açıklaması!

TOGG'dan beklenen ön satış açıklaması!

Yerli otomobil Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'teki konuşmasında Togg C-SUV modelinin şubat ayında başlayacak olan ön satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.



Amerika Birleşi Devletleri'nde başlayan Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023 etkinliğine katılan % 100 Türk markası Togg ön satış yöntemleri hakkında da açılıma gitti. Karara göre 2023 yılında satılacak 20 bin adet Togg C SUV modelinin 2023 adeti Trumore platformundaki açık artırma, yarışma, kura ve NFT yöntemleriyle ön sipariş sırası belirlenmiş olacak.

YERLİ ARABA TOGG CES'TE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, şubat ayında başlayacak ön sipariş sürecine ilişkin ilk bilgileri ABD’deki CES 2023 Fuarı’nda açıkladı. Karakaş, ''Kullanıcılarımız Trumore platformu üzerinden katılacakları bir  yarışma veya kura yöntemiyle de Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üretilecek ve açık artırma ile satışa sunulacak NFT koleksiyonu; 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak'' bilgisini verdi.

TOGG dan beklenen ön satış açıklaması!

Gürcan Karakaş, mart sonunda Togg’un yollarda olacağını 2023 yılında toplam 20 bin civarında araç üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

KARAKAŞ: ''TOGG C SUV SERİ ÜRETİMİ BAŞLADI''

Togg CEO’su Karakaş: ''Avrupa’nın en temiz kampüsünde ilk akıllı cihazımızın seri üretimine başladık, mart ayının sonunda Türkiye’den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız. Yeni dünya tamamen dijital boyutta şekillenip hayallerimizin ötesine gidecek. Kullanıcı da bu dünyanın nereye gideceğini bugünden göremiyor, bilemiyor. Biz, kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara açacağımız dijital platformumuz Trumore’da, ekosisteme kattığımız oyuncularla bir araya gelip; proaktif olarak o dünyayı şekillendiriyoruz. Oyun alanlarını yeniden tanımlıyoruz. Kullanıcıların henüz farkında olmadığı ihtiyaçlarını öngörüyor, bunun için çalışıyoruz.''


Geri Dön