21 / 05 / 2024

TOGG'dan beklenen ön satış açıklaması!

TOGG'dan beklenen ön satış açıklaması!

Yerli otomobil Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'teki konuşmasında Togg C-SUV modelinin şubat ayında başlayacak olan ön satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.



BAYİ YOK, THUMORE ÜZERİNDEN KURA VEYA SIRA VAR

Satış stratejilerinde kullanıcıyla doğrudan temas yöntemini seçtiklerini hatırlatan M. Gürcan Karakaş, şöyle devam etti: ''Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturacak, satışları doğrudan kendimiz organize edeceğiz. Şubat ayında da siparişleri açıp; ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımız Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üreteceğimiz ve açık artırma ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak.''

LAS VEGAS'TA ''DİGİTAL MOBİLİTE BAHÇESİ'' KURDU

 TOGG dan beklenen ön satış açıklaması!

Togg, Las Vegas Convention Center West Hall 6041 numaralı stantta, ''Dijital Mobilite Bahçesi'' adını verdiği 910 metrekarelik alanda konumlandı. Togg standına gelenleri iki katlı yapının önünde yerleştirilmiş 21 metreye 7 metre ebadında dev LED ekrandan akan, siber fiziksel mimar ve dijital sanatçı Güvenç Özel’in tasarladığı dijital şelale karşılıyor. Standın zeminindeki kanallarda buluşan dijital ve gerçek su Togg’un dualite kavramını gözler önüne seriyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 06 Ocak 2023 tarihinde saat 21.08'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19,93 Türk Lirası, altının gramı ise bin 119 Türk Lirası değerinde.

İşverenlere asgari ücret uyarısı! Aman dikkat!

İslam Memiş'ten gram altın için şok eden iddia

Kiralara yüzde 72 zam! Bu kadarı beklenmiyordu!


Geri Dön