05 / 05 / 2024

Tokat Belediyesi 5 ayda 42 mahallede çalışma yapacak!

Tokat Belediyesi 5 ayda 42 mahallede çalışma yapacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 5 ay içerisinde 42 mahallede çalışma yapacaklarını ayrıca ilk asfalt çalışmasına da Behzat Bulvarında başlayacaklarını söyledi. İlk asfalt çalışmasının Behzat Bulvarı'nda başlayacağı bildirildi...




Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 5 ay içerisinde 42 mahallede çalışma yapacaklarını ayrıca ilk asfalt çalışmasına da Behzat Bulvarında başlayacaklarını söyledi.


Bahçelievler Mahallesi’nde Başkan Yardımcısı Osman Altınordu ve birim müdürleri ile incelemelerde bulunan Başkan Eroğlu, yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Cumartesi günü Bahçelievler Mahallesi'nde eksiklerin tespitler yapılarak bugün de ekiplerin çalışmalarına başladığını ifade eden Başkan Eroğlu, “5 ay içerisinde 42 mahallemize ekiplerimiz girip o mahallede 3-4 gün çok acil dediğimiz kaldırım, yol asfalt, alt yapı ve özellikle temizlik konusunda hassas bir şekilde ekiplerimizi yönlendireceğiz. O mahalleye giren ekiplerimiz eksiklikleri bitirerek diğer bir mahalleye geçecek. Halkımızın talepleri muhtarımızın tespit ettiği eksikleri plan dahilinde süratli bir şekilde bitireceğiz. Bu mahalledeki çalışmalardan sonra Karşıyaka Mahallemize geçilecek. 4-5 ay içerisinde seçimlerde söylediğimiz gibi Tokat’ın yüzü gülecek. Mahallelimizden istirhamımız mahallesine sahip çıkması. Kapısının önünü, sokağını kaldırımını tertemiz şekilde sahip çıkması. Temiz şehir Tokat dedik ve inşallah pırıl pırıl bir Tokat’ı inşa edeceğiz” dedi.


İLK ASFALT ÇALIŞMASI BEHZAT BULVARI'NDA YAPILACAK


Behzat Bulvarı'nın tamamını sıfır asfalt yapacaklarını ifade eden Başkan Eroğlu, “Bununla ilgili ihaleye çıktık. Birkaç ay içerisinde ihale sonuçlanacak. En acil ve ilk asfalt çalışmamızı Behzat Bulvarı'nda yapacağız. Behzat Deremizin iki tarafındaki yolda temiz bir asfalta kavuşmuş olacak. DSİ ile de Behzat Deresi'nin rehabilite edilmesi, kademeli bir şekilde akışkan bir derenin yapılması anlamında proje çalışması yapılacak” diye konuştu.



Milliyet


Geri Dön