29 / 04 / 2024

TOKİ 18 ilde 199 arsayı satıyor!

TOKİ 18 ilde 199 arsayı satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, ülke genelinde 18 ayrı şehirde yer alan yaklaşık 2 milyon 376 bin 159 metrekare büyüklüğündeki 199 arsayı yarın satıyor. 



T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ülke genelinde 18 ayrı kentte yer alan  yaklaşık 2 milyon 376 bin 159 metrekare büyüklüğüne sahip 199 arsayı “Açık Arttırma” yöntemi ile satıyor.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsalar Ankara, Antalya, Balıkesir, Bitlis, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, İstanbul, İzmir, Karabük, Kırşehir, Kocaeli, Manisa, Muğla, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van illerinde bulunuyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 1 milyar 111 milyon 670 bin 221 TL'ye olarak belirlendi.

Açık artırma usulüyle satışı yapılacak ihale yarın saat 13:30'da TOKİ’nin  Ankara  Bilkent’teki merkezinde yapılacak. Müzayede de yüzde 25 peşin 48 ay vade ile satışı yapılacak arsalarda taksitli tutar için 6 aylık ÜFE oranı yüzde 6 ile sınırlandırılacak.

Konut, ticaret, park, rekreasyon, özel sağlık, özel eğitim, toplu konut alanı, konut dışı kentsel çalışma, akaryakıt istasyonu, sanayi tesisi ve tarım alanı niteliğine sahip arsalar kolay ulaşım imkânı, şehir merkezine, otoyola, sanayi ya da turizm bölgelerine yakın konumda bulunuyor.

Satışı gerçekleşecek arsalardan bazılarının özellikleri şöyle:
İstanbul Başakşehir Kayabaşı’nda bakım ve akaryakıt tesisi, Büyükçekmece’de konut, Küçükçekmece’de özel eğitim alanı, Pendik’te konut alanı, Eyüpsultan’da konut ve ticaret, Sancaktepe’de akaryakıt, Silivri’de konut, Arnavutköy’de sanayi tesisi, Sarıyer’de park ve dinlenme alanı satılacak.

Ankara Mamak’ta ticaret, Çankaya’da ticaret ve konut, Gölbaşı’nda konut ve park alanı, Sincan’da konut ve günü birlik tesis, Yenimahalle’de küçük sanayi sitesi ve Etimesgut’ta konut ile ticaret alanı niteliğine sahip arsalar satışı yapılacak.

Antalya, Edirne, Balıkesir, Karabük, Kırşehir, Siirt ve Sivas’ta konut, Çanakkale’de sanayi depolama, Bitlis ve İzmir’de ticaret ve konut, Diyarbakır’da sanayi sitesi, Kocaeli’nde plansız tarım arazisi, Manisa’da rekreasyon, Muğla’da spor, basketbol, lise, otopark, Şanlıurfa’da özel eğitim alanı, Tekirdağ’da konut ve eğitim, Trabzon’da ağaçlandırılacak, Van’da ticaret, konut ve park alanı niteliğindeki arsalar açık artırma usulüyle ihale edilecek.

SATIŞ LİSTESİ İÇİN tıklayın 

SATIŞ ŞARTLARI İÇİN tıklayın 

SATIŞ SÖZLEŞMESİ İÇİN tıklayın 

 

TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ'den dar gelirliye ucuz konut müjdesi!

 


Geri Dön