03 / 05 / 2024

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman sona erecek? 

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman sona erecek? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı...



TOKİ 2022 sosyal konut başvurusunun 3. adımında ise `Bilgilendirme ve Onay` sayfası açılıyor. Bu sayfadaki bilgileri kontrol edip, bilgilendirme metnini dikkatlice okuduktan sonra alt kısımda bulunan `Yukarıdaki bilgilendirmeyi okudum...` şeklinde süren alan işaretlenerek bir sonraki aşamaya geçilir.

4. aşama: `Başvuru Formu`dur. Bu ekranda ise kişisel bilgiler, başvurunun geçerli sayılabilmesi için eksiksiz ve hatasız şekilde doldurulmalı.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman sona erecek? 

5. aşama: Bu ekrandaki başvuru henüz tamamlanmadı. Söz konusu başvurunun tamamlanabilmesi için, doldurulan formun ön izlemesi başvuran kullanıcıya gösterilir ve formdaki verilerde eksik veya hatalı bilgi var ise, önceki sayfaya dönülerek düzeltilmesi gerekir. Bilgiler eksiksiz ve doğru ise sayfanın alt kısmında önce `Başvuru Kategorisi` daha sonra ise `Devam et` butonu seçilir.

6. aşama: Bu sayfa ise sizin başvurunuzu onaylayacağınız sayfadır. Bilgiler son defa kontrol edilir. Bilgiler kontrol edildikten sonra ise alt tarafta başvurunun başarıyla sonuçlanması için gerekli ödeme ile ilgili bilgi kutucuğu yer alır.

40 soruda TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi 2022!

Altın 25 gün sonra bu rakamı görecek! 1 gram bile altını olanlar dikkat! Bu son dakika tahminine hemen bir göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 1 Ocak 2023 zammı peş peşe hesaplandı! Yeni zam oranına hemen bir göz atın!


Geri Dön