Toki

TOKİ 26 ildeki 132 konut ve 29 ildeki 296 iş yerini satışa çıkardı!  

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Merakla beklenen açık artırma 07-08 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak.

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen açık artırma 07-08 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre alıcılar konutlara, yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile iş yerlerine de yüzde 15 peşinat 60 ay vade ile sahip olabilecek.
 
Merakla beklenen açık artırma, iş yerleri için bugün, konutlar için ise yarın saat 10.30'da yapılacak.
 
Açık artırmalar, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr)  teklif verilebilecek. 

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Ankara (Kızılcahamam yüzde 25 Peşin-120 ay vade), İzmir, Aydın, Karaman, Balıkesir,  Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Trabzon, İstanbul, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Tunceli, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat 72 ay vadeyle sahip olabilecek.
 
Ayrıca yine paylaşılan detaylara göre Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Tekirdağ, Bilecik, Burdur, Bursa, Kastamonu, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Yozgat illerinde satışa sunulan iş yerleri de yüzde 15 peşinat ile 60 ay vadeyle alınabilecek.
 
TOKİ'nin merakla beklenen açık artırmasına ilişkin bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla alınacak. Söz konusu açık artırma ile ilgili ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "0212 608 15 00" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

 

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yeni malikin kiracıya ihtar çekmesi şart mı?

1941 yılında bina vergilerine yapılan yüzde 10 zam iptal edilmiş!