29 / 04 / 2024

TOKİ Afyonkarahisar kura çekilişi başvuruları son 2 gün!

TOKİ Afyonkarahisar kura çekilişi başvuruları son 2 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 88 adet konut satışa sunulacak. Başvurular 20 Mayıs - 4 Haziran 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 88 adet konut kura ile satışa sunulacak. Başvurular T.C. Ziraat Bankası  A.Ş.'nin tüm  şubeleri tarafından 20 Mayıs - 4 Haziran 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.


Konutların teslim süresi, Sözleşme tarihinden itibaren 36 aydır. Konutların anahtar teslimi, idarece belirlenecek program dahilinde gerçekleştirilecek.


Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi Toplu Konut Uygulamasında en düşük daire fiyatları 128.768 bin TL'den başlıyor ve 157.360 bin TL'ye kadar yükseliyor.


TOKİ Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta 108 ay vade, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır. Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak.


T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Şubelerine başvurarak, 2 Bin TL (İkibin Türk Lirası) tutarındaki başvuru bedelini 20 Mayıs- 04 Haziran 2015 tarihleri arasında yatıracak.


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön