27 / 04 / 2024

TOKİ Amasya İlk Evim, İlk İş Yerim 2022 kuraları çekildi!

TOKİ Amasya İlk Evim, İlk İş Yerim 2022 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Amasya projesi kapsamında İlk Evim, İlk İş Yerim 2022 kuraları çekildi. İşte TOKİ Amasya 2022 projesi ile ilgili detaylar...



Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" için kura çekilişleri devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında Amasya'da inşa edilecek olaran toplamda 1150 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekilişleri yapıldı.

TOKİ Amasya İlk Evim, İlk İş Yerim 2022 kuraları çekildi!

Verilen detaylara göre, Amasya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde bir konuşma yapan Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül 2022 tarihinde açıkladığı "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde ilk kuraların çekildiğini bildirdi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, inşa edilecek olan konutların hayırlı olmasını temenni eden Amasya Valisi Mustafa Masatlı, "'Atalarımızın ahirette iman, dünyada mekan' diye bir sözü olduğunu hatırlatarak, tabii buradaki mekanın hayatı idamenin asgari şartlarından birine kavuşma anlamında olduğunu kaydetti. 

 


Geri Dön