14 / 05 / 2024

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ sosyal konut kapsamında hayata geçecek projeler vatandaşların gündemini oluşturuyor. TOKİ başvurusunun ne zaman biteceği en merak edilen sorulardan biridir. İşte detaylar!



TOKİ TEMEL ATMA TÖRENİ SAAT KAÇTA YAPILACAK?

TOKİ temel atma töreni büyük bir merakla bekleniyor. 25 Ekim tarihinde Ankara'nın Sincan ilçesinde temel atma töreni başlayacak. Sosyal konut projesinin temel atma töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 ille aynı anda canlı bağlantı ile 5 bin 615 konutun temelini atacak.

Sabah'ta yer alan habere göre, 500 bin konutta ilk temel atma töreni 25 Ekim Salı günü Ankara'nın Sincan ilçesindeki Lale Meydanı'nda yapılacak. Yapılacak olan törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 17 ille eşzamanlı bir şekilde canlı yayın bağlantı kurup temel atma törenlerini yapacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhurbaşkanımız ile 'İlk Evim İlk İşyerim' projesi kapsamında 17 ilde 5 bin 615 konutun temelleri atılacak" diye konuştu.

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor?

Bakan Murat Kurum, "İlk Evim İlk İşyerim" projesi 25 Ekim tarihinde  Ankara  Sincan'daki temel atma törenine vatandaşları çağırdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tüm hemşerilerimizi başkentimize bekliyoruz. Bu heyecanı hep birlikte yaşayalım" dedi.

İşte diğer detaylar...


Geri Dön