16 / 05 / 2024

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!



TOKİ’YE YATIRILAN PARA KAÇ GÜN İÇİNDE ALINMALI?

TOKİ başvuru parasının ne zaman geri yatırılacağına dair detaylara toki.gov.tr adresinde bulabilirsiniz. TOKİ’nin resmi sayfasından yapılan açıklama şu şekildedir; Kura çekilişinde hak sahibi olamayanlar yani adları çıkmayan kişiler başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren beş iş günü sonrasında başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alınabilir.

TOKİ SÖZLEŞMENİN FEHİ HALİNDE TAKSİTLER İADE EDİLİR Mİ?

TOKİ sözleşmenin herhangi bir nedenle iptali halinde ödenen taksitler geri alınabilir mi? sorusu şu sıralarda sık sık sorulmaktadır. TOKİ sözleşmenin feshi halinde başvuru bedeli, peşinat ve taksitler; masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilmektedir.

TOKİ İSTANBUL AVRUPA YAKASI ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası çekilişleri merakla araştırılıyor. Bu konuda TOKİ'den yapılan açıklamada şu şekildedir; "T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 50.000 Sosyal Konut Projesi bağlamında, İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası düzenlenmiştir. 30 Kasım 2022 tarihi Çarşamba gününde, saat 11.00'de gerçekleştirilecektir."

ESENLER ÇEKİLİŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TOKİ Esenler çekilişi merakla takip ediliyor. TOKİ'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre; İlk Evim İlk İş Yerim projesinin İstanbul ayağındaki ilk kuralar Tuzla için düzenlendi. İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki'nde inşa edilecek 508 adet konutta kura çekilişi için tarih 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 11.00 olarak belirlendi. Ancak Esenler'de inşa edilecek konut kura çekilişine dair henüz bir bilgi verilmedi.

Bakanlık’tan sadece anneleri ilgilendiren kampanya! Tek bir başvuru yüzünüzü güldürecek! İşte detaylar!

Yeni yıl yaklaşırken ING Bank coştu! Artık rakip tanıyor! ING Bank tüm emeklilere…

ŞOK 3 Aralık ürünleri kaçmaz! İşte bu ürünler yarı fiyatına ŞOK’TA!


Geri Dön