13 / 05 / 2024

TOKİ bu yaş grubu üzerine konut duyurusu yaptı! Bu tarih aralığında kura çekilişi olacak!

TOKİ bu yaş grubu üzerine konut duyurusu yaptı! Bu tarih aralığında kura çekilişi olacak!

TOKİ, 19 Haziran tarihinde kura yöntemiyle ev satış ilanını duyurdu. Ev sahibi olmayı hayal edenler için mükemmel bir fırsat olarak sunuldu! Başvuru yaparak, belirli şartları yerine getiren herkes, uygun fiyatlarla TOKİ'den bir evin anahtarını alabilecek.



TOKİ bu yaş grubu üzerine konut duyurusu yaptı! Bu tarih aralığında kura çekilişi olacak!

Başvuru şartları nelerdir? 

TOKİ'nin bu heyecan verici kuraya katılmak için belirli başvuru şartları mevcut. Bunun için belirlenen ilk şart TC vatandaşı olmaktır. Başvuru yapacağınız şehirde en az bir yıl süresince ikamet etmiş olmanız gerekmektedir. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olmanız gerekir. Ancak, bu kural, şehit yakınları veya dul bireyler için geçerli değildir. Onlar için yaş şartı aranmamaktadır. Son olarak, hane içerisindeki aylık gelirin 21.000 TL'yi aşmaması gerekmektedir. 

Bir haneden sadece tek bir başvuru kabul edilmektedir. Yani, bir kişi kendisi, eşi veya çocuğu adına sadece bir kez başvuru yapma hakkına sahiptir. Aynı hane içerisinden birden fazla başvuru gerçekleştirenlerin başvuruları maalesef geçersiz sayılacaktır.

Aylık taksit ödeme miktarları 

Şu anda, 12 adet 1+1 konutlar mevcut olup bu konutlar brüt 103 metrekare genişliğindedir. Toplamda 79 metrekare olan bu konutlar için ilk başlangıç taksit ödemesi  4368.16 TL  olarak belirlenmiştir.  Daha sonraki taksitlerin miktarı ise 5874 TL olarak belirlenmiştir.

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi! Tam 439 yeni konut geliyor! 

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön