30 / 04 / 2024

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da 349 konutluk yeni proje inşa edecek. 



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı ilinde inşa edeceği yeni konut projesi için düğmeye bastı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, TOKİ'nin merakla beklenen Çankırı projesi Kurşunlu ilçesinde inşa edilecek.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesinde 349 yeni konut yer alacak. Paylaşılan detaylara göre, söz konusu proje Yenimahalle'de hayata geçirilecek.

Peki çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesinde konutların dışında ticari alanlar da yer alacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesinin ihalesi bugün saat kaçta yapılacak?


Geri Dön