14 / 05 / 2024

TOKİ Halkbank, Ziraat Bankası başvuru mesajı neden gelmedi?

TOKİ Halkbank, Ziraat Bankası başvuru mesajı neden gelmedi?

Ucuz konut sahibi olabilmek için TOKİ’ye başvuran vatandaşlar, TOKİ Halkbank,Ziraat Bankası mesajı neden gelmedi? Sorusunun cevabını arıyor.



TOKİ BAŞVURU BANKADAN NEDEN SMS GELMEDİ?

Milyonlarca vatandaşın TOKİ’ye çok kısa süre içinde gerçekleştirdiği başvuruların ardından Halkbank ve Ziraat Bankası sistemlerinde yoğunluk yaşadığı tahmin ediliyor. Vatandaşın bankalardan bekledi TOKİ başvuru mesajlarının bu sebeple geciktiği öne sürülürken bankalardan konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

HALKBANK, ZİRAAT BANKASI TOKİ MESAJI NEDEN GELMEDİ, NE ZAMAN GELECEK?

Halkbank ve Ziraat Bankalarından ne zaman mesaj geleceği henüz bilinmemektedir. Konuya ilişkin resmi açıklama yapıldığında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ Halkbank, Ziraat Bankası başvuru mesajı neden gelmedi?

TOKİ BAŞVURU SORGULAMA NASIL YAPILIR?

TOKİ'ye e-Devlet üzerinden emekli, engelli genç,ve diğer kategori kısmından birini seçerek başvuru yapabilirsiniz. e-Devlet üzerinden yaptığınız TOKİ başvurusu sonrası "Başvuru listesi" sayfasından başvuru durumunuzu takip edebilirsiniz.

TOKİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIYOR?

TOKİ sosyal konut başvuruları 14 Eylül -31 Ekim 2022 tarihleri arasında alınacak. TOKİ'den yapılan açıklamada, ''Çevrim içi başvuruda yaşanabilecek yoğunluğun hizmete erişime engel olmaması amacıyla başvurular kademeli olarak alınacaktır.'' denildi. Buna göre T.C. Kimlik Numarasının son hanesi;

  • 0 olan vatandaşlar 14 Eylül 2022 Çarşamba,
  • 2 olan vatandaşlar 15 Eylül 2022 Perşembe,
  • 4 olan vatandaşlar 16 Eylül 2022 Cuma,
  • 6 olan vatandaşlar 17 Eylül 2022 Cumartesi,
  • 8 olan vatandaşlar 18 Eylül 2022 Pazar,

19 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren herhangi bir sınırlama olmaksızın tüm vatandaşlar söz konusu hizmeti kullanarak başvurularını iletebilecek.


Geri Dön