02 / 05 / 2024

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...



Açıklamasında Temmuz ayında 3600 ek gösterge ile ilgili düzenleme yapıldığını anımsatan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, ayrıca 500 bine yakın kamuda, belediyelerde, bakanlıklarda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B statüsüne göre çalışan sözleşmeli personeli kadroya geçirmenin hazırlığı içinde olduklarını dile getirdi. Meclisin çalışma takvimi içerisinde ama en geç ocak başında yani bir ay sonra inşallah bütün bu hususların, sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesiyle beraber EYT'lilerin durumlarının çözümüne ilişkin de yasal çalışmayı inşallah neticelendireceklerini de kaydetti.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu ve Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de söz konusu programda konuşmalar yaptı.

Konuşmalardan sonra, Ayaz, Akbaşoğlu, Çivitcioğlu ve Esen, noter huzurunda ilk kuraları çekti. Kurada adları çıkan hak sahiplerinin isimleri okundu ve dijital ekrana yansıtıldı.

Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık için tıklayın


Geri Dön