28 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021!

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021!

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Milyonların merakla beklediği TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021 belli oldu. Peki TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merakla beklenen  TOKİ  indirim kampanyasına ilişkin müjdeyi verdi. Milyonların merakla beklediği TOKİ'nin 2021 yılındaki ikinci indirim kampanyasının detayları belli oldu. 

Peki TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası ne zaman başlayacak? TOKİ indirim kampanyası başvuruları ne zaman başlayacak? İşte TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021...

Milyonlarca kişinin heyecan ve merakla beklediği TOKİ 2021 indirim kampanyası çerçevesinde alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait olan taksit ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekli. 

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021!

TOKİ tarafından resmen hayata geçirilen 2'nci kampanyaya katılacak kişilerin ayrıca geriye dönük şekilde taksit ve emlak vergisi borcunun olmaması da başvuru için gerekli koşullar arasında yer alıyor.

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021!

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021!

TOKİ tarafından gerçekleştirilen resmi açıklamada bu yıl 2.'si yapılacak olan kampanyada indirim oranının yüzde 22 şeklinde olacağı belirtildi. İndirim kampanyasındanfaydalanmak isteyen kişiler için başvuru dönemi 21 Eylül'de başlayacak ve 19 Ekim 2021'de sona erecek.

TOKİ'den konut alan kişileri yakından ilgilendiren TOKİ 2021 indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılı Haziran sonuna kadar başlayan konut ve iş yerleri alıcılarına faydalanma imkanı sunuluyor. Taksit sayısı 12 ay ve bundan daha az kalmış olan konut ve iş yeri alıcıları bu kampanyadan faydalanamıyor. 

 

TOKİ'den 39 ile 65 yeni proje!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön